Sockervax

Vaxning är vår grej

Vi kommer att fokusera på brasilianska vaxningar, men även erbjuda många andra vaxbehandlingar såklart.
Tanken med att fokusera mest på brasiliansk vaxning är att kunderna ska känna sig trygga hos oss eftersom vi kommer stå varje dag med just intim vaxningar.


Den största skräcken hos kunder kan ibland vara att hamna hos en terapeut som endast utför denna behandlingen lite då och då. Vaxar man sig sedan regelbundet var 4-6 vecka så gör det mycket mindre ont. Självklart så bokar vi av mer tid vid en förstagångs vaxning, så att du som kund känner att man kan få ta en "paus".


Tänk på att dina hår bör vara så långa att man kan nypa ta i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 1,5 vecka sedan du rakade dig senast. På tex en brasiliansk vaxning behöver håren ha växt 1,5 v medan håren på benen måste ha växt längre eftersom håren där har en långsammare cykel.

Brasiliansk Vaxning

En säker Brasiliansk vaxning med sockervax

Många kunder kan känna sig lite rädda för att gå på denna typ av vaxning. Det är ju trots allt en väldigt intim situation man utsätter sig för. Vi vill gärna av-dramatisera en intim vaxning genom att noga här berätta hur det går till när man kommer på denna behandling.


För oss så är HELA din upplevelse behandlingen. Från det att du kommer in i salongen, tills du får din brasiliansk vaxning, tills det att du lämnar salongen. Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas därför mjuk, skön och peelad. Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.


Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt. Därför är sockervaxet så populärt på just brasiliansk vaxning. Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasiliansk vaxning. Man kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling.

Det skonsamma sockervaxet

Fördelar:


  • Vårt sockervax är skonsamt för huden. Du kan aldrig kan bränna huden eftersom man jobbar med sockret kroppstempererat. Därav är sockret så populärt på brasiliansk vaxning.

  • Det tar korta hårstrån, ända ner till 2-3 mm.

  • Det knäcker inte hårstråna, då man rycker ut håren medhårs.

  • Sockervaxet är tillverkat av 100% naturliga ingredienser. Det innehåller ingen citronsyra (citric acid E-330) som de flesta andra sockervax.

  • Vi använder oss av ekologisk citronsaft.

  • Vårt socker är svenskproducerat och tillverkat på svenskt socker.

  • Sockervax är den skonsammaste hårborttagningsmetoden som finns idag, därför är det så populärt att göra brasiliansk vaxning med detta vaxet.

Boka din behandling

Välkommen in till vår fräscha salong i Hornstull, 3 minuter från tunnelbanan. I salongen har vi tre britsar för fransar, två nagelbord och två privata rum för vaxning och spraytan.

Boka behandling