Fransar

Hur går behandlingen till?

När man kommer till oss är det bra att vara osminkad. Har du linser så vill vi att du tar ut dom innan behandling och använder glasögon 24h efter ditt besök. Vi börjar med en konsultation där vi bestämmer form, längd och böj allt efter din egna ögonform och önskemål. Vi är speciellt noga med att ingen frans sitter ihop med någon annan, separera är vårt ledord! Behandlingen är garanterat smärtfri och du kommer öppna ögonen som en ny människa!

Efter behandlingen?

Det är viktigt att varsamt sköta om sin nya förlängning. Tvätta fransarna regelbundet med ett fransschampo och kamma dom varje dag med en ren mascara borste. Försök aldrig ta bort dina fransar själv, då kan din egna frans skadas. Kontakta alltid oss!

Lash Lift

Lash lift med keratinbehanling är en av det nyaste behandlingarna inom skönhet. Fördelarna med Lash lift är att man böjer fransarna i snygg naturlig böj som är hållbart upp till 12 veckor. Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler. Keratinet vårdar och stärker fransarna med upp till 40% och gör fransar 2-3% längre.


När behöver jag fylla på?

En påfyllning görs vanligtvis mellan 2-5 veckor. Detta är individuellt då alla tappar sina fransar olika snabbt plus att alla har olika växtcyklar på sina fransar. En quickfix 30 min görs inom 10 dagar, påfyllning 60 min inom 2 veckor och påfyllning 90 min efter 3-5 veckor. Har man få fransar kvar bokar man ett nytt set.


Vad är skillnad mellan singel och volym?

Singel fransar sätter man 1 lösfrans på 1 av dina egna fransar medan volym metoden sätts flera tunna syntetfransar på din egen frans som ett knippe. Även med denna metod separeras fransarna noga och vi är lika noga här att ingen frans sitter ihop med någon annan. Fördelen med volym är att vi får ett tätare resultat och hållbarheten är längre då man inte får ”glapp” när man tappar fransarna på samma sätt som med single. Vi älskar volym, prova du också!

Boka din behandling

Välkommen in till vår fräscha salong i Hornstull, 3 minuter från tunnelbanan. I salongen har vi tre britsar för fransar, två nagelbord och två privata rum för vaxning och spraytan.

Boka behandling