Bryn

Brow lift

Brow lift är det senaste inom bryn. Det här är behandlingen där du omskapar brynhårets riktning. Perfekt för dig som har ostyriga bryn och vill få de på plats. Eller har tunna bryn och vill skapa en fylligare look. Eller för den som vill ha de där perfekt formade och bruched up looken. I den här behandlingen permanentar vi dina bryn efter önskad form och färgar efter dina önskemål.

Brow Henna

Brow henna färgar dina bryn mer bestående än vanlig brynfärg, ger en lätt tabulerings känsla, dessutom på 100% naturlig väg. Brow Hennan lägger sig som en skyddande hinna runt ditt strå och växer bort. Det vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar.


Brow henna håller upp till två veckor på huden och ger ett mycket fylligare utseende än traditionell färgning. På stråna håller det ungefär din växtcykel, dvs upp till 6 veckor eller mer hos endel.

Phibrows

Phibrows är det senaste inom microblading, det är en unik teknik som ger ett högkvalitativt resultat. Phibrows microblading är en semi-permanent pigmentering av ögonbrynen där man mäter ut formen på brynen efter ansiktets egna morfologi och det gyllene snittet. Varje form anpassas därför till vad som passar bäst för just ditt ansikte! Vi använder oss av en strå-teknink som ger ett naturligt och vackert resultat.


Vi använder oss av Phibrows egna högkvalitativa pigment, som är helt fria från cancerframkallande kemikalier och tungmetaller. Med Phibrows-pigmenten undviker man även att få grönaktiga eller röda nyanser när det gått några år som till exempel klassiska ögonbrynstatueringar kan ge.


Dina nya 3D-bryn håller i ca 1-3 år och lämnar varken ärr eller missfärgningar på huden. Det är en perfekt behandling för dig som vill testa på en semi-permanent ny look på dina bryn!

Boka din behandling

Välkommen in till vår fräscha salong i Hornstull, 3 minuter från tunnelbanan. I salongen har vi tre britsar för fransar, två nagelbord och två privata rum för vaxning och spraytan.

Boka behandling