Bryn

Brow lift

Brow lift är det senaste inom bryn. Det här är behandlingen där du omskapar brynhårets riktning. Perfekt för dig som har ostyriga bryn och vill få de på plats. Eller har tunna bryn och vill skapa en fylligare look. Eller för den som vill ha de där perfekt formade och bruched up looken. I den här behandlingen permanentar vi dina bryn efter önskad form och färgar efter dina önskemål.

Brow Henna

Brow henna färgar dina bryn mer bestående än vanlig brynfärg, ger en lätt tabulerings känsla, dessutom på 100% naturlig väg. Brow Hennan lägger sig som en skyddande hinna runt ditt strå och växer bort. Det vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar.


Brow henna håller upp till två veckor på huden och ger ett mycket fylligare utseende än traditionell färgning. På stråna håller det ungefär din växtcykel, dvs upp till 6 veckor eller mer hos endel.

Boka din behandling

Välkommen in till vår fräscha salong i Hornstull, 3 minuter från tunnelbanan. I salongen har vi tre britsar för fransar, två nagelbord och två privata rum för vaxning och spraytan.

Boka behandling