Spraytan

Spraytan

Spraytan har tagit oss på Minko med storm. På 10 minuter har du en fullgod utomlands bränna. Fantastiskt bra tycker vi!

Att detta är möjligt beror på att vi använder oss av marknadens bästa spraytan vätskor. Efter att ha provat oss fram bland en djungel av olika märken bestämde vi oss för att välja det 2 bästa (såklart). Allt för att kunna skräddarsy resultatet efter varje kund.

Våra räddare i nöden är MineTan och   Morrocan tan.

 

Att tänka på inför en spraytan:

Peela hela kroppen noggrant en dag i förväg, och var nyduschad!

Smörj inte in kroppen direkt innan, nysmörjd lotion gör att färgen inte fäster på huden på samma sätt.

Kom i mörka lösa kläder. Ja, spraytanen kan färga av sig något innan man duschat första gången. Efter det helt kladdfritt! Men, det bästa är att allt går bort i tvätten.

Tvätta bort all deodorant och parfym innan, parfym kan ge gröna missfärgningar.

Inget smink.

 

Att tänka på efter en spraytan:

Duscha inte på minst 1-2 timmar beroende på vilket märke vi har använt oss av vid behandlingen, din professionella spraytanartist kommer att ge dig informationen vid behandlingstillfället!

Återfukta, återfukta och återfukta!

Duscha inte mer än nödvändigt, vid varje dusch avlägsnas lite färg. Duscha svalt för att bevara färgen längre!

Smörj också gärna in er i någon lätt tinted lotion, så bevaras färgen längre. Behöver du hjälp tveka inte att fråga din spraytanartist om råd, vi har många fina produkter till försäljning på salongen.

Något som vi tycker är bra att veta är att vår spraytan ger inga orangea toner, färgerna har gröna eller violetta pigment för att motverka detta. Det blir inte fläckigt, färgen avlägsnas jämt och fint som en vanlig bränna.

Färgerna innehåller bara bra och naturliga ämnen som jobbar återfuktande och anti-age. (kontakta oss på salongen för fullständig innehållsförteckning)

Färgerna är kladdfria och det går jättebra att träna efter man gjort en spraytan (efter man har duschat av överflödig färg).

Vi anpassar färgerna efter varje enskild kunds hudton, samma färg kan ge olika resultat på olika kunder beroende på personens egna pigment. Ju mer pigment man har desto mer färg blir det, enkelt förklarat.

 

Välkommen in och prova en härlig spraytan hos oss!